Veel gestelde vragen

/Veel gestelde vragen
Veel gestelde vragen2019-01-04T21:31:28+00:00
VEEL GESTELDE PERDEVRAGEN

We proberen om zoveel mogelijk vragen van onze klanten te beantwoorden. Staat jou vraag er niet bij? Neem dan contact op of maak gebruik van het invulformulier.

De bestelling wordt meteen nadat de betaling binnen is door een koerier van DPD binnen 1 á 2 dagen bij U afgeleverd. Er kan ook een afleveradres worden opgegeven. Het pakket wordt (als het goed is) alleen overhandigd wanneer daar voor getekend wordt. dit kan/mag ook door een buurvrouw/man. Pakketjes worden niet op zaterdag afgeleverd. (SOMS Alleen bij particulieren). Bij klachten altijd contact opnemen met ons!!!
info@tperdewinkeltje.nl of 06-51511295

Het bestellen gaat als volgt…

  • je maakt een account aan. let goed op dat je je emailadres goed invult anders kun je GEEN bevesting en factuur ontvangen!!
  • je kiest uit wat je wenst
  • aanvinken maat/kleur/ artikel (wat mogelijk is).
  • bij een wedstrijd setje kun je aparte maten bestellen maar dit kun je alleen aangeven bij de opmerking als je de bestelling   geplaatst hebt.
  • bij de bestelling worden orderkosten (€6.75) in rekening gebracht voor het verwerken van de bestelling. Uiteraard vervallen deze bij ophalen.
  • wanneer je bestelling is door gemaild, krijg je een bevesting met factuur in PDF. (soms krijg je deze niet geopned of erbij als we beide niet de zelfde Adobe versie hebben.
    (stuur dan even een mailtje via CONTACT)

Dat kan altijd, maar wel op afspraak. Hierdoor komen de orderkosten te vervallen. En woensdagmiddag van 13.00-17.00 uur en zaterdags van 10.00 uur-16.00 uur kun je zo aankomen, dan zijn we toch open.

Ja. Als u een artikel wil ruilen kan dat binnen 8 dagen mits ongebruikt. De verzendkosten zijn dan voor uw rekening. Alleen de producten uit de koopjeshoek, de zeer mooie gebruikte producten en waar het bij staat kunnen niet worden geruild of terug worden gestuurd.
info@tperdewinkeltje.nl
0651511295

Ja. Indien u niet tevreden bent of van de koop afziet kunt U de artikelen onbeschadigd en in orginele verpakking, binnen 8 dagen na levering, gefrankeerd aan ons terugsturen. De verzendkosten hiervan zijn voor uw rekening. Wij zullen het bedrag van het artikel, zoals vermeld op de factuur, ecxl. de orderkosten binnen 14 dagen na binnenkomst van het artikel bij ons naar het opgegeven bank/gironummer terugstorten.
retouradres;
tPerdewinkeltje
tav Heleen van Alebeek
litserstraat 48
5275BW Den Dungen

Ja hoor dat kan ook.

We zijn telefonisch te bereiken van 9.00-21.00 uur. 073-5943182 of 06-51511295